dilluns, 17 de setembre de 2012

!!!Per fí Eurovegas ens deixà tranquils.!!!!

Han estat uns mesos de tensió i desesperació. El fet de pensar que aquest macro projecte se insta-les al nostre malmès i fraccionat delta del Llobregat després de tots els anys que molta gent hem estat defensant, era per alguns de nosaltres una boixaria una irracionalitat. Ara toca continuar gaudint del nostre Delta, anar mica en mica fent que la gent que normalment ha viscut d’esquenes al delta aprengui que al costat ven a prop de la gran orbe te un espai on gaudir on aprendre que la terra i l’aigua es el millor recurs natural que tenim i que hem de protegir per sobre de tot , que tenim que donar-li el valor que és mereixent que s’han d’encegar polítiques i lleis per que aquest recursos siguin el motor d’una part important del delta del Llobregat hem de defensar per sobre de tot els interesso especulatius que només afavoreixen al curt termini i a molts poquets . Ara toca gaudir-ne de la victòria petita però victòria de una part de la ciutadania que sempre hem estat defensant que els nostre Delta del Llobregat ,és mereix un nivell de protecció igual al que tenen altres espais semblants. Exemples: Parc Natural dels Aiguamolls del Empordà. Parc Natural del Delta del Ebre. Andreu0505

2 comentaris:

EL ZURRON DE UN NATURALISTA ha dit...

Enhorabuena compañero, y como tu dices a disfrutar mientras podamos de el, y a no bajar la guardia, porque ninguno sabe el futuro de este espacio tan valorado por naturalistas y por especuladores.
un abrazo
antonio

Andreu0505 ha dit...

La víctori a sido tuya también.
Gracias por seguir anillando en Can dimoni y demostrar que tenemos un espacio natural muy interesante justo al lado de casa.
Andreu