dimecres, 14 d’agost del 2013

S.O.S. DELTA DEL LLOBREGAT


Avui com cada mes he rebut bolletí S.O.S. Delta del Llobregat una revista que informa de les diferents notícies relacionades amb el nostre malmés delta, tant de citacions dels ocells que podem trobar als espais del delta com de reivindicacions sobre les agressions que pateix el nostre delta del Llobregat, dintre d'aquest bolletí electrònic trobem el número 24 d'una revista que l'entitat ecologista DEPANA publica l'AGRÓ NEGRE, li he donat un cop d'ull si llegiu les pagines 4 i 5 en l'apartat d'acció ambiental, podem llegir dos articles sobre un tema que molts dels que vàrem participar activament en la plataforma aturem Eurovegas, no ens sorprèn perquè ja ho comentàvem en les reunions el tema que el Delta el nostre Delta està en perill d'extinció per la manca de protecció legal que pateix. Com sempre els que estan interessats en què el delta sigui un espai de sol per urbanitzar i per especular no descansen ni un minut per anar agafant terrenys ara toca un centre comercial o un camp de golf amb ressort que més dona.

El cas és anar agafant terreny per mirar de destruir una forma de vida una forma d'entendre el territori tansevall'objectiu és anar colonitzant l'espai verd, anar destruint les zones agrícoles, les zones humides tanseval, l'objectiu es ven clar canviar el gris pel verd, és tota una obsessió.

Encara ens queda uns anys per sortir de la crisi aquesta crisi provocada justament per això l'obsessió dels beneficis econòmics a curt termini, encara no s'han adonat que aquesta forma de vida ha quedat obsoleta.

No fa ni un any de lo del Eurovegas molts de nosaltres demanàvem que per tal de què no tornessin a passar lo del Eurovegas, s'ha de demanar a les administracions la creació d'una figura de protecció pel nostre delta del Llobregat hem de reivindicar que el delta tingui la mateixa figura que qualsevol altre espai natural que el nostre delta sigui un Parc natural.

!
!!!Hem de tornar a convocar a la plataforma i tronar les pancartes!!!

Aquí us deixo el link per si voleu donar.li un cop d'ull 

 S.O.S Delta del Llobregat

VONES VACANCES
Andreu0505