dilluns, 9 de juny del 2014

V JORNADES ORQUIDEOLOGÍQUES A BIESCAS

Aquest cap setmana he pogut assistir a una trobada de gent de tot Espanya que com a mí ens agrada el mon de les orquídies silvestres.
A estat una bona opció doncs hem aprés molt, aparat de poder fotografiar una de les orquídies més boniques i també més vulnerables que tenim a la peninsula ibèrica, en tota Espanya només es pot observar al Pirineu Aragonès i Català, la Sabatetes de la mare de deu (Cypripedium calceolus) , també hem gaudit altres espècies d'alta i mitja muntanya.
La jornades van començar divendres a les 8 de la nit i van finalitzar diumenge a l'1 de la tarda,
ha estat tota una experiencia que tornaré a repetir l'any vinent si puc. Hem tingut la sort de conèixer com a guies a Manuel Lorenzo un fotògraf especialista en orquídies, amb l'autora de llibre de Oquídeas De Aragon que dissabte a la nit va presentar i al incasable i tot terreny Jose Miguel i el seu amic aquest dons personatges tindrien que fer-lis un monument la quantitat de informació la saviduria i el coneixement dels seu entorn natural es tanta que quant acaba la sortida t'anadones que encare et queda moltisim per aprendre.
Des de aquest el meu bloc vull agrair a tots als que eu fet possible aquestes jornades.
 Gràcies de tot cor.
Aquí us deixo una petita presentació , és un recull de les fotos que he fet amb la meva inseparable càmera.
Andreu0505

3 comentaris:

Sergio Hoces Lucena ha dit...

Como habrás disfrutado, me alegro, muy buen trabajo con el vídeo.
Saludos...

Andreu0505 ha dit...

Gracias compañero ya saves que si.
salud.

Andreu0505 ha dit...

Gracias compañero ya saves que si.
salud.