diumenge, 6 de novembre de 2011

Amellament a les Basses de Can Dimoni


Darreres recaptures d’ocells amb anelles estrangeres a les Basses de Can Dimoni.

Aquest passat mes d’octubre l’Antonio Salmeron m’ha informat de la captura un Pinsà (Fringilia coelebs) capturat a les bases amb anella Suïssa una, Cotja blava ( Luscinia svecica) amb anella de Brussel•les.
Dintre de les jornades divulgatives que l'Antonio fa al riu al terme municipal de Cornella, va capturar una Boscarla dels joncs (Acrocephalus schoenobaenus) amb anella de Brusse•les.

Totes aquestes dades son la certificació de que Las basses de Can Dimoni es trobem en un lloc estratègic de les rutes migratòries de molts ocells, cal tirar endavant politiques
per millorar i preservar les Basses.
Malauradament a les Basses encara troben actes incívics com el fet de que el mirador de fusta esta trencat, gent que passa per la zona sense control amb gossos, a la nit també podem trobar algú fen botellon.
Crec que és tindria que tancar l’espai amb una cadena a l’entada, fet que ja varem comentar en la última reunió que vam tenir l’any passat i que encara no se a dut a terme, no és una inversió molt costosa i acabaria amb molts d’aquest actes incívics.
Andreu0505